0

No products in the cart

Select Page

НевроЦели Алгоритъм 8

Instructor: Deni Andonova

Duration: 5 часа и 15 минути

Lessons: 2

Level: Средно/Напреднали
Price 270 $

Описание

Рисувай Неврографика с Дени – сертифициран курс Алгоритъм 8 НевроЦели Заедно ще направим уникален Квантов скок в нашите цели и мечти! 8 часа интинзивно потапяне във вълшенството на неврографиката и начини за хармонизиране, балансиране, активиране на цели, резултати и постижения. Знаеш ли, че посредством използване на различните техники в неврографиките си, можеш: Да провокираш различни нови впечатления, усещания и осъзнавания, които да ти помогнат да привлечеш и проявиш нови преживявания и резултати в живота си? Да се срещнеш с пълния си потенциал? Да бъдеш осъзнат творец на собствения си живот! Предизвикай ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА осъзнато и с намерение в живота си! Моделирай целите, мечтите и желанията си на листа, така че да се сбъднат с лекота в живота ти!

Какво ще получите от курса:

Какво ще научиш в курса? НевроЦели е алгоритъм №8 в Неврографика. Този алгоритъм ни помага да погледнем по различен начин на целите, резултатите и постиженията си. Ще се запознаем с графичните им образи и как да ги използваме в нашите неврографики. Ще балансираме различните роли в живота си. Ще се запознаем с различните етапи на формиране на нашата личност и ще трансформираме всички негативни страни и ще отключим истинския си потенциал. Как да боравите умело с неврографиката, за да манифестирате още по-ефективно вашите цели, мечти и желания във вашата личност, роли и етапи в живота. За да enrolled in this course е необходимо да сте минали базовият курс по Неврографика – Ползвател. Курсът се представя на ниво Ползвател и се използва само за решаване на лични проблеми (без право на преподаване). Обадете ми се, ако искате да преминете през Базово ниво с мен 0878207156 Неврографиката е уникален по рода си метод, който съчетава психология, арт терапия, коучинг и множество други науки и философии. Автор на метода Неврографика е Павел Пискарьов. Този курс и метод е за теб, ако: + Искаш да твориш с намерение желаните от теб резултати в живота ти посредством нови инструменти и нов алгоритъм в неврографиката? + Искаш да имаш инструмент за освобождаване от стреса, напрежението, натрапливите мисли и тревожността посредством рисуване? + Желаеш да активираш творческото си мислене, креативност и дясно полукълбо на мозъка? + Желаеш да се чустваш истински творец на живота си и да манифестираш реалността, за която копнееш? + Да се освободиш от ограничаващи вярвания и убеждения, които ти пречат да постигаш целите си? + Да предизикваш позитивни промени в живота си посредством рисуване на неврографика? Какви ползи можеш да получиш? + Ясно намерение, което да подсилиш чрез неврографиките си + Яснота и подси$ане на вътрешния потенциал и ресурси + Освобождаване от ограничаващи вярвания и убеждения + Отговори на въпросите, които те тревожат + Хармонизиране на двете полукълба на мозъка и активиране на креативността, подобряване на фината моторика, освобождаване от натрупалия се стрес + Вътрешна увереност, че твориш живота на мечтите си Всеки успешно завършил курсист получава сертификат от Московския Институт по Психология на Творчеството. За да продължите обучението си in this course, е нужно да сте завършили Базово ниво (Ползвател) Неврографика.
N

Научи се да се освобождаваш потенциала си и да постигаш мечтите и целите си чрез рисуване на неврографика

N

Разбери как да активираш енергията на целите и резултатите, които желаеш

N

Премини на Ново Ниво чрез Неврографика Алгоритъм 8 НевроЦели

Инструктор

Deni Andonova
Психолог, Инструктор по Неврографика
Deni Andonova е психолог, сертифициран и дипломиран инструктор по Неврографика и инструктор, кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, позитивен психолог, цветотерапевт, консултант по хранителни нарушения, автор на книгите “Клетъчно хранене с Дени” и Ново ниво. Богатата експертиза и опит над 14 години с индивидуални и корпоративни клиенти допринасят допълнително за дълбоки резултати и мощни трансформации.

Подобни Курсове

Практика Неврограка за Бъдещи Майки $ 49

Уебинари

Практика Неврограка за Бъдещи Майки

Ниво: БазовоБрой техники: 1

Deni Andonova
НевроВреме Алгоритъм 9 $ 270

Неврографика

НевроВреме Алгоритъм 9

Ниво: Средно НапредналиБрой техники: 13

Deni Andonova